Wij hebben de tools in huis voor livestreamevents

Als bezoekers niet naar een evenement toe kunnen komen, dan brengen wij het evenement naar hen toe! Online het evenement bijwonen van hun favoriete artiest of comedian met duizenden andere kijkers geeft een gevoel van ‘samen’. Iets wat we in deze tijd goed kunnen gebruiken. Je kan met onze streamingpartner werken voor een complete oplossing, of we koppelen onze ticketverkoop aan een streamingpartner van jouw keuze. 

Eén aanspreekpunt voor het verkopen en streamen van jullie livestreamevent

De honger naar live entertainment blijft groot, ook nu we even niet met z’n allen in een zaal kunnen staan. En artiesten staan te springen om op te treden. Via een livestream kunnen er toch evenementen plaatsvinden, en tickets verkocht worden. De techniek van Ticketmaster en het Live Streaming Platform VIXY sluit naadloos op elkaar aan en biedt een effectieve uitkomst.

Een eigen online podium

We verkopen de tickets voor de livestream via Ticketmaster.nl, dat maandelijks duizenden bezoekers trekt en dus jouw verkoop stimuleert. Werk je met het Live Streaming Platform van vixy? Dan bouwen we een SEO-vriendelijke url waar je toegang tot krijgt met een unieke code. De Live Streamingpagina is volledig in de look & feel van het event. Om de ticketkopers in de stemming te brengen tonen we een countdown timer.

1. Ticket kopen

Het kopen van een ticket voor een livestreamevent werkt precies zoals fans van ons gewend zijn. Via de eventpagina kiest een fan hoeveel tickets hij of zij wil kopen, en gaat vervolgens het reguliere bestelproces in. In dit proces is het mogelijk om een oproep tot donatie te plaatsen of upsell aan te bieden.

2. Bevestigingsmail met informatie

Na het aanschaffen van tickets voor een livestream ontvangt een klant een bestelbevestiging per mail met informatie over toegang tot de livestream. 

3. Livestreamevent

Via de link uit de mail komen je fans op de landingspagina terecht. Ze vullen de unieke code in en zien de videospeler. Lukt het niet? Dan kunnen ze op de FAQ kijken. De stream kan worden bekeken op een laptop, tablet of telefoon en kan via Chromecast of Apple TV naar je tv gecast worden. De show kan beginnen!

Collega aan het woord

Als je niet live aanwezig kan zijn, is het een leuk alternatief om je favoriete artiest of cabaretier vanuit je luie stoel te bekijken, met een zak chips op je schoot. En voor de organisatie kan het een bron van extra inkomsten zijn. Wij zorgen ervoor dat het kan, met een livestream van hoge kwaliteit.

Barry de Ruiter
Sales Director

Wil jij ook een livestream event verkopen?