Ticketmaster Cadeaukaart voor bedrijven

De Ticketmaster cadeaukaart is er voor ieder budget. Verkrijgbaar als fysieke en digitale cadeaukaart met een waarde van €10 tot 250. Met een geldigheid van 24 maanden heeft de ontvanger genoeg tijd om een leuk event te vinden.

Iets geven waar iemand nog lang over na praat?

Er zijn heel veel passende momenten te bedenken waarbij onze cadeaukaart een heel mooi geschenk is. Denk aan een incentive, loyaliteitsprogramma, kerst- of afscheidscadeau. Maar ook dagen als secretaressedag, dag van de verpleging of mantelzorg. Met de Ticketmaster Cadeaukaart zet je iemand in het zonnetje. 

  Keuze uit duizenden events op Ticketmaster.nl

  Kies op Ticketmaster.nl uit vele concerten, festivals, familieshows, sportwedstrijden en comedyshows. We verkopen tickets voor de grootste locaties in Nederland zoals Ziggo Dome, AFAS Live, Rotterdam Ahoy, Melkweg, 013, Effenaar en meer. Er is voor ieder wat wils en dat is wat onze cadeaukaart zo leuk maakt!

  Oneindige mogelijkheden

  Via een zakelijke bestelling kun je cadeaukaarten in grote aantallen afnemen tot een maximum van €250 per cadeaukaart. Eventueel kunnen we de envelop voor je opmaken in jouw huisstijl. Achteraf zorgen we dat je netjes een factuur ontvangt.

   Deze klanten bestelden eerder Ticketmaster Cadeaukaarten:

   Winnaar Gift Card van het Jaar 2019

   De Ticketmaster Cadeaukaart is tijdens de Giftcard van het Jaar-verkiezing verkozen tot populairste cadeaukaart van 2019! De cadeaukaart is zowel in de categorie ‘Entertainment’ als overall als winnaar uit de bus gekomen. Dubbel feest!

   Meer weten over onze cadeaukaart?