Ticketmaster cadeaukaart
voor zakelijk gebruik

De Ticketmaster cadeaukaart is er voor ieder budget. Verkrijgbaar als fysieke en digitale cadeaukaart met een waarde van €10 tot €250. Met een geldigheid van 24 maanden heeft de ontvanger genoeg tijd om een leuk event te vinden.

Het grootste aanbod met onze cadeaukaart

Kies op Ticketmaster.nl uit vele concerten, festivals, familieshows, sportwedstrijden en comedyshows. We verkopen tickets voor de grootste locaties in Nederland zoals Ziggo Dome, AFAS Live, Rotterdam Ahoy, Melkweg, 013, Effenaar en meer. Er is voor ieder wat wils en dat is wat onze cadeaukaart zo leuk maakt!

70%

van de Nederlanders kent Ticketmaster

5M+

tickets verkopen we per jaar

24

maanden geldig

Iets geven waar iemand nog lang over na praat?

Waarom kiezen voor onze cadeaukaart?

Extra-tje voor het team

Opzoek naar een leuk presentje omdat er een deadline is gehaald? Of omdat jullie willen laten weten de thuiswerkers niet vergeten te zijn?  

Geef een cadeaukaart

Presentje voor klanten of relaties

Wil je die ene speciale klant extra bedanken voor het goede woordje dat hij voor je heeft gedaan? Of wil je een relatie warm houden? 

Geef een cadeaukaart

Loyaliteitsprogramma’s

Wil jij als bedrijf jouw trouwste klanten belonen? Start een loyaliteitsprogramma op en voeg daar de Ticketmaster cadeaukaart aan toe.

Meer informatie

Cadeaukaart in jouw huisstijl

Verkoop jij tickets via Ticketmaster?

Dan kunnen wij jouw eigen podium-, festival-, sport-, theatercadeaukaart maken met een klein Ticketmaster-tintje. Zalen als Ziggo Dome, Melkweg en Patronaat gingen je al voor.

Ben je een merk en wil je graag samenwerken?

Dat kan ook! We kunnen ook cadeaukaarten maken in jullie huisstijl en deze in laten wisselen bij Ticketmaster.nl. Wie wil er nu geen event naar keuze cadeau krijgen?

Klanten die je voorgingen:

 

Cadeaukaart bestellen

Bestellingen minder dan €1000?

Bezoek onze webshop, selecteer het design van de cadeaukaart en je kan meteen afrekenen tot €1000. Reken af met bijvoorbeeld iDeal of een creditcard. Wil je liever op factuur afrekenen? Kies dan voor een zakelijke bestelling.

Grote of branded bestelling plaatsen?

Via een zakelijke bestelling kun je cadeaukaarten in grote aantallen afnemen tot een maximum van €250 per cadeaukaart. Eventueel kunnen we de envelop voor je opmaken in jouw huisstijl. Achteraf zorgen we dat je netjes een factuur ontvangt.