Blik op de toekomst

Jouw
tech-
partner.

Innovatie staat bij ons nooit stil: we ontwikkelen constant en blijven investeren in onszelf en onze partners. Met onze expertise en producten zijn we de aangewezen partner om de concurrent een stap voor te blijven.
Laatste nieuws

Performance marketing bij Ticketmaster

Als ticketingbedrijf willen we fans blij maken met tickets voor hun favoriete band, festival of evenement. We zetten verschillende organische marketingkanalen in om een groot deel van onze fans te bereiken met updates over de ticketverkoop, maar door middel van betaalde marketing bereiken we ...

Poppodium 013 kiest opnieuw voor Ticketmaster

Poppodium 013 Tilburg heeft opnieuw gekozen voor Ticketmaster als partner voor de ticketverkoop. Het grootste poppodium van Nederland heeft in haar twee zalen plek voor 3000 en 700 bezoekers. De samenwerking tussen 013 en Ticketmaster loopt al sinds 2010 en is zojuist verlengd. Managing ...

Doorverkopen van tickets via Ticketmaster

Plannen kunnen altijd veranderen en soms zorgt dat ervoor dat fans niet meer naar het event kunnen gaan waar ze tickets voor hadden. 92% van die fans geeft aan dat ze in dat geval hun tickets online willen kunnen doorverkopen.

Wij houden van ons werk – innoveren, grenzen verleggen en partners helpen dichter bij hun fans te komen. En we zijn trots dat we dit samen met zo veel partners mogen doen.