Media hub

Persberichten

Ticketmaster op Congres Podia Festivals Evenementen

Op maandag 18 september vindt de vijfde editie van het Congres Podia Festivals Evenementen plaats en Ticketmaster is trots wederom de branche-exclusieve hoofdsponsor van het evenement te zijn. Ontmoet onze collega’s tijdens het congres bij de Ticketmaster-stand. Word onze Scanmaster en maak ...

Veelgestelde vragen

Heb je algemene informatie over Ticketmaster nodig?

Ticketmaster is de grootste marktplaats voor tickets ter wereld en is wereldwijd toonaangevend in producten en services voor tickets voor live evenementen. Door officiële samenwerkingen met duizenden locaties, artiesten, sportteams, festivals en theaters, verwerkt Ticketmaster 500 miljoen tickets per jaar in meer dan 30 verschillende landen. Ticketmaster is onderdeel van Live Nation Entertainment (NYSE: LYV).

Meer leren over het merk Ticketmaster en de huisstijlrichtlijnen?

Wie bepaalt de ticketprijs?

De organisator van het evenement bepaalt de ticketprijs en geeft deze door aan Ticketmaster. Wij verwerken deze prijzen in het ticketingsysteem.

Hoeveel verdient Ticketmaster aan een ticket?

De ticketprijs bestaat uit twee delen: de ‘kale’ ticketprijs en de servicekosten. De ticketprijs wordt bepaald door de eventorganisator, die de totaalprijs rechtstreeks ontvangt. De kale ticketprijs wordt gebruikt om de kosten voor het organiseren van het event te dekken. De servicekosten worden door de eventorganisator gebruikt om de kosten van het inhuren van Ticketmaster te betalen.

Wat wordt er door servicekosten gedekt?

De servicekosten die in rekening worden gebracht, dekken andere kosten waaronder die van Ticketmaster. Denk aan beveiligingstechnologie, website, app, personeelskosten, kantoorkosten, ticketscanners, ticketingkosten locatie, klantenservice en meer.

Hoe veel tickets zijn er voor een bepaald event verkocht?

Dit soort informatie kunnen we niet openbaar delen. Mocht je meer willen weten over tickets voor een bepaald event kan je het best contact opnemen met de organisator.

Ik heb een probleem met mijn ticket. Wie kan mij helpen?

Neem contact op met ons Fan Support-team. Zij kunnen je verder helpen bij ticketvragen.

Kan Ticketmaster me perstoegang tot een evenement bezorgen?

Sorry, hier kunnen we je niet bij helpen. Wij zijn namelijk niet de eigenaar van de tickets. Neem contact op met de organisator van het event om perstoegang aan te vragen.

Contact voor de media

Azië en omstreken
Europa, Midden-Oosten en Afrika
Latijns-Amerika
Noord-Amerika