Op 30 mei treden Bökkers en De Heinoos gezamenlijk op in het kader van het eenmalige “Høken in de huiskamer.” Het optreden is live te volgen via een betaalde stream van Metropool i.s.m. Ticketmaster en streamingdienst Vixy.

Het optreden maakt deel uit van de uitzendingen van MetroTv. Sinds het begin van de Corona maatregelen streamt het Twentse poppodium wekelijks live optredens van veelal regionale opkomende bands.

Guido de Jongh:  “Als podium vinden we het belangrijk dat artiesten de mogelijkheid blijven houden om op te treden want zo genereren ze hun inkomsten. Het is zowel voor de artiest als ons een mogelijkheid om te blijven doen waar we goed in zijn hetzij op een iets andere wijze.”

Het is een eenmalig optreden dat niet terug te kijken is. Exclusief dus en een mooie manier voor de bands om toch wat te verdienen. Met 1 ticket kan je met het hele gezin genieten van een mooie avond live muziek. Een soort once in a livestream experience.

Guido de Jongh: “De liveregistratie verzorgen we zelf. Ticketmaster en Vixy dragen zorg voor de technische achterkant zeg maar. Kaartkopers ontvangen een link en een unieke code.”

Wil jij ook een livestream-show organiseren mét ticketverkoop? Vraag ons salesteam naar de mogelijkheden.