Werk jij met Yesplan in jouw organisatie? De eventplanningstool maakt het organiseren van evenementen binnen een poppodium voor velen stukken gemakkelijker. En toevallig werken wij samen met veel van deze podia. Het werd hoog tijd voor een slimme koppeling tussen Yesplan en ons ticketingsysteem.

Dankzij de nieuwe integratie met Ticketmaster kan je nu efficiënt aankomende evenementen bij ons aanmelden, direct vanuit Yesplan. Zo hoef je de meest belangrijke evenementinformatie maar één keer in te voeren en bespaar je flink wat tijd.

Poppodium Metropool heeft de integratie inmiddels al een paar maanden in gebruik. Mandy Wisman (Box Office Metropool) deelt het volgende over hun ervaring tot nu toe:

Door de koppeling tussen Yesplan en Ticketmaster is er een snellere workflow mogelijk en is het maken van fouten op de ticketing aanzienlijk kleiner geworden.

Hoe werkt de koppeling met Yesplan?

Wij maken één of meerdere templates op maat binnen onze aanmeld-tool Eventflow, met alle invulvelden die van toepassing zijn op jouw locatie. Binnen de omgeving van Yesplan kan je bij ‘ticketing’ een template kiezen en invullen. Zodra je publiceert, wordt de nodige informatie via Eventflow doorgestuurd naar Ticketmaster. Het team hier controleert de informatie en bevestigt de aanmelding bij je. Ontbreekt er nog informatie? Dan neemt een collega van de afdeling Client Services contact met je op.


Wil je meer weten? Neem dan contact op met je accountmanager.