We lanceren een wereldwijd nieuw account- en verificatiesysteem. Het nieuwe systeem introduceert veiligheidscontroles zoals twee-factor-authenticatie (2FA) en telefoonverificatie om ons te helpen bots en misbruik te bestrijden. Het geeft fans ook de mogelijkheid om met hetzelfde account in te loggen door middel van single sign-on (SSO) op Ticketmaster in andere landen. Na deze update is ‘Mijn account’ een wereldwijd Ticketmaster-account.

Met één set wereldwijde aanmeldgegevens en een telefoonverificatie hebben fans nu toegang tot hetzelfde Ticketmaster-account in 21 landen. Met deze nieuwe manier van inloggen maken we het nog makkelijker voor fans om hun passie voor live-evenementen naar verschillende landen te brengen. Geen gedoe meer met verschillende inloggegevens.

De eerstvolgende keer dat fans inloggen op het nieuwe wereldwijde Ticketmaster-account vragen we hen een nieuw wachtwoord aan te maken en een telefoonnummer op te geven ter verificatie. Met dit telefoonnummer kunnen fans wijzigingen aanbrengen in hun account. Fans kunnen adressen afzonderlijk per land beheren. Deze gegevens zijn niet gekoppeld aan hun wereldwijde identiteit. Hetzelfde geldt voor marketing- en andere voorkeuren, bijvoorbeeld opt-ins. Het blijft mogelijk deze per land in te stellen.

We creëren met deze update een betere ervaring voor alle fans wereldwijd. Heb je vragen, laat het ons vooral weten.