Op maandag 18 september vindt de vijfde editie van het Congres Podia Festivals Evenementen plaats en Ticketmaster is trots wederom de branche-exclusieve hoofdsponsor van het evenement te zijn.

Ontmoet onze collega’s tijdens het congres bij de Ticketmaster-stand. Word onze Scanmaster en maak kans op een Ticketmaster cadeaukaart of woon ons panel bij. Wij kunnen niet wachten tot het weer zo ver is.

Berend Schans van de VNPF: “Wij vinden het super indrukwekkend en motiverend en zijn ook enorm opgetogen over de betrokkenheid van een triple A-merk als Ticketmaster bij het CPFE 2023. En dat al voor de vijfde keer. Dankzij dat in ons gestelde vertrouwen is het mogelijk een dergelijk laagdrempelig evenement als het CPFE voor en ook door de sector te organiseren. De samenwerking is niet alleen zakelijk, ik vind het fijn dat we in overleg met Ticketmaster ook aan de inhoud van sessies, die niet per se over ticketing gaan, kunnen werken.”  

Ticketmaster presenteert dit jaar een panel over TikTok. Digital marketeer Robin van der Heijden zal samen met Anita Lataklif van TivoliVredenburg en Julie Velthoven van Melkweg in gesprek gaan over ‘een succesvolle TikTok-strategie’. De moderator van het panel is presentator en auteur Samya Hafsaoui. Meer info over het panel is hier te vinden.

Barry de Ruiter, Sr. Director Sales North West Europe van Ticketmaster: ‘’We zijn bijzonder trots dat we wederom de branche-exclusieve hoofdsponsor zijn van het Congres Podia Festivals Evenementen. Een congres dat ontzettend belangrijk is voor deze industrie, waarin veel ruimte is voor podia en festivals om uitdagingen te delen en daarvan te leren. Niet te onderschatten zijn verder de contacten die aangegaan of verdiept worden. Het congres valt inmiddels niet meer weg te denken uit de agenda’s van iedereen die in deze industrie werkt.’’

Wil je een afspraak maken voor op het Congres, neem dan contact op met je accountmanager.