Vol enthousiasme kondigen we de aanstelling aan van Jochgem van Dijk als de nieuwe Manager Sport. Als Manager Sport is van Dijk verantwoordelijk voor het verder openbreken van de Sportmarkt in Nederland.

Met een indrukwekkende staat van dienst en ruime ervaring in commercie, brengt Jochgem van Dijk een schat aan kennis en strategisch inzicht met zich mee. Zijn bewezen trackrecord in het succesvol aangaan en uitbreiden van duurzame samenwerkingen zal van grote waarde zijn voor Ticketmaster.

Wereldwijd opereert Ticketmaster in de sportindustrie al voor grote namen als de NFL, NBA, F1, ABN AMRO Open, Premier league en vele toernooien. Met deze brede industrie ervaring binnen sport en de toegevoegde waarde van Jochgem zijn we vastbesloten om nu ook de Nederlandse sportmarkt verder te veroveren. Door het introduceren van bewezen oplossingen die wereldwijd succes hebben behaald, streven we ernaar om niet alleen het aanbod van tickets te vergroten, maar ook om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan sportliefhebbers in Nederland.

Barry de Ruiter, Commercieel Directeur:

“Met de komst van Jochgem van Dijk zijn we ervan overtuigd dat Ticketmaster succesvolle hoogten zal bereiken en een vaste waarde zal innemen op de sportticketmarkt in Nederland. We kijken ernaar uit om samen met Jochgem en het hele team van Ticketmaster de verwachtingen van de Nederlandse sportmarkt te overtreffen en sportfans een onvergetelijke ervaring te bieden”

Jochgem van Dijk, Manager Sport:

“Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging. Samen met het gedreven en gemotiveerde team van Ticketmaster staan we klaar om de sportmarkt in Nederland te veroveren. De bewezen wereldwijde successen op sportvlak en de jarenlange ervaring op evenementengebied dienen als inspiratie om de bezoeker en organisator te faciliteren. Dit alles met als doel om samen een onvergetelijke sportervaring te creëren. Om in sporttermen te blijven: “Ticketmaster gaat voor goud!” 

Foto door Steven van Kooijk