Bereik meer fans dan ooit

Ieder event heeft een eigen publiek – en wij helpen je dat publiek te vinden, en te vergroten. We zetten daar onze data voor in, terwijl ons campagnemanagementplatform automatisch het harde werk doet op de achtergrond. Vertel ons wie je wilt bereiken en wij vinden een weg naar hen toe.

+3,5M

unieke paginabezoeken per maand op Ticketmaster.nl

70%

van de Nederlanders kent Ticketmaster

1 op 20

tickets wordt verkocht via een affiliate partner

+1,4M

fans in onze marketingdatabase

Breng je event naar de fans toe

30% van de fans had een event willen bezoeken, maar wist niet dat het plaatsvond. Bereik fans daar waar ze sowieso zijn en laat je event zien op de sites en apps van onze partners. Ons netwerk bestaat o.a. uit Facebook, Snapchat, Spotify, BandsinTown, Songkick en YouTube.

Nog meer (nieuwe) fans

Wij brengen nog meer fans op de hoogte van jouw event door dit aan te bevelen aan andere ticketkopers, gebaseerd op hun eerdere aankoop- en browsegedrag. Zo groeit je publieksbereik in een paar stappen en bereik je nieuwe fans buiten je eigen database.

Richt je pijlen op de juiste doelgroep

TM1 Marketing is een geavanceerde  marketingtool waarmee je binnen jouw eigen klantendatabase doelgroepen kan segmenteren op basis van aankoophistorie, locatie en demografische gegevens.  Je kan de data verrijken door reeds verzamelde data te importeren. Je kan ook doelgroepen exporteren naar Mailchimp, Facebook of als CSV-bestand. Deze lijsten komen goed van pas bij gerichte e-mailcampagnes of het maken van een lookalike audience in Facebook.

Wij helpen je bij het vinden van nieuwe doelgroepen

Wist je dat veel dochters tickets kopen voor hun vader voor rock events van weleer? Dat kan een impact hebben op je marketingstrategie. Wij helpen je bij het vinden van onzichtbare verbanden. Ben jij benieuwd welke artiesten en events raakvlakken hebben met de doelgroep die jij wilt bereiken? Wij zetten onze data graag voor je aan het werk. Op basis van eerdere aankopen en interesses kunnen wij nieuwe doelgroepen vinden specifiek voor jouw event.

Wereldwijd bereik

Jouw event wordt zichtbaar op Ticketmaster-websites over de grens, zodat buitenlandse fans ook tickets kunnen vinden en bestellen, waar ze ook zijn.

Meer fans bereiken?