Laat je horen met onze marketingtools

Bereik meer fans met de kracht van onze data en de nieuwste technologie. Wij willen ook dat jouw event uitverkoopt en daarom investeren we continu in slimme marketingtools waarmee we jouw doelgroep kunnen vinden.

Gratis promotiemenu

Onze marketers kijken samen met jou hoe we het event het beste onder de aandacht kunnen brengen. Je krijgt van ons een promotiemenu vol promotie activiteiten, kosteloos inbegrepen. Deze kan je inplannen wanneer het jou uitkomt.

Slimme (automatische) nieuwsbrieven

Met een intelligente CRM-tool targeten wij de juiste doelgroep voor jouw event. Zo wordt de wekelijkse nieuwsbrief verstuurd aan 1,4 miljoen ontvangers en deels gevuld met persoonlijke aanbevelingen, op basis van eerdere aankopen van de ontvanger. Maar ons systeem stuurt ook automatische nieuwsbrieven uit naar potentiële ticketkopers. Onlangs hebben we Jouw Mix toegevoegd aan deze automatische nieuwsbrieven.

eadp

Luxe landingspagina voor jouw event

Soms heb je veel informatie te delen over je event. Onze luxe landingspagina biedt ruimte voor extra tekst, beeld en video en vergroot de voorpret voor bezoekers. Rijke content dus, wat een zeer positieve invloed heeft op de ranking van zoekmachines zoals Google. Zo wordt jouw event nog beter gevonden.

Voor welke events is het geschikt?
📣 Events met een line-up
💬 Events met veel informatie (denk aan bereikbaarheid, veelgestelde vragen, accomodaties en meer)
📸 Toegang tot live beeld van bijvoorbeeld vorige edities

1,4M+

fans hebben zich ingeschreven
voor onze nieuwsbrief

340K+

volgers op onze
social media kanalen

1M+

downloads van de
Ticketmaster app

Rapportages

Hoeveel tickets heb je al verkocht en welke ticketsoorten gaan snel? Wie zijn je fans en waar kan je deze het beste bereiken? Hoe presteert je marketingcampagne? Onze rapportagetools beantwoorden deze vragen, en meer. Check de laatste inzichten via je laptop of telefoon. Exporteer rapporten als PDF of stuur ze automatisch naar je inbox en die van je collega’s .

Betaald adverteren via onze kanalen en data

Met hulp van onze rijke database kunnen wij slimme, hypergerichte campagnes voeren op o.a. het Google Display en Facebook netwerk.

De data die we inzetten voor advertentie campagnes bestaat uit aankoopgeschiedenis, surf- en koopgedrag en persoonlijke interesses van miljoenen potentiële ticketkopers. Dit doen wij tegen een zacht tarief waar geen digitaal bureau tegenop kan zodat jij het optimale uit je marketingbudget kan halen.

programmatic

Optimaliseer je online advertentiecampagne met een tracking pixels

Als je online adverteert wil je continu kunnen meten of je campagne een goede investering is. Met tracking pixels volg je de conversie op de voet. Zo kan je op tijd je campagne bijsturen en het meeste halen uit je marketingbudget. We ondersteunen conversiepixels voor Facebook, Twitter en het Google Marketing Platform.

30K+

volgers op Instagram

209K+

likes op Facebook

104K+

volgers op Twitter

Ticketmaster app

Om het ticketleven van de fan iets makkelijker te maken, hebben wij de Ticketmaster app ontwikkeld. Je ontdekt er nieuwe events, koopt gemakkelijk tickets voor jouw favoriete event en hebt altijd jouw tickets bij de hand.

De Ticketmaster fan community

Meer dan 340 duizend fans volgen Ticketmaster op social media en lezen ons blog. We maken originele, prikkelende content en leuke, verrassende campagnes. Fans zien onze kanalen als de go-to kalender van aankomende events.

Promotie over de grens

Maak gebruik van onze grote internationale database, waarbij wij de privacy en toestemming van fans waarborgen.

Jouw data is bij ons veilig

Maak je geen zorgen om het bewaren van je data: wij bewaken alles voor je, altijd met het oog op de privacy, gegeven toestemmingen en databeveiliging.

Gebruik maken van geavanceerde marketingtools?