Laat je horen met marketing

Bereik meer fans met de kracht van onze data en de nieuwste technologie. Jouw event uitverkopen is ons doel, dus is investeren in slimme marketing voor ons van groot belang.

Slimme nieuwsbrieven

Met een slimme CRM-tool targeten wij de juiste doelgroep voor jouw event. Zo wordt de wekelijkse nieuwsbrief naar meer dan 1,5 miljoen ontvangers deels gevuld met dynamische content, op basis van eerdere aankopen van de ontvanger.

Rapportages

Hoeveel tickets heb je al verkocht en welke ticketsoorten gaan snel? Wie zijn je fans? En waar kan je deze het beste bereiken? Hoe presteert mijn marketingcampagne? Onze Ticketmaster-tools beantwoorden deze (en meer) vragen. Exporteer rapporten als PDF of laat ze automatisch in je inbox en die van je collega’s belanden

Meet de prestatie van je online campagne met pixels

Als je online adverteert wil je continue kunnen meten of je campagne een goede investering is. Met tracking pixels volg je de conversie op de voet. Zo kan je op tijd je campagne bijsturen en het meeste halen uit je marketingbudget. We ondersteunen conversiepixels voor Facebook, Twitter en het Google Marketing Platform.

1,5M+

Fans hebben zich ingeschreven
voor onze nieuwsbrief

2,9%

Gemiddelde conversie
op Ticketmaster.nl

1M+

Downloads van de
Ticketmaster app

Contentcreatie

Dankzij onze blog, social media en meer weet iedereen over jouw event. Wij maken en plaatsen de content die je nodig hebt om je publiek binnen te halen.

 

Bereik door data

We maken het gebruik van data simpel. Onze data-experts hebben alle kennis in huis om data op de juiste manier in te zetten en je bereik aanzienlijk te vergroten.

Lees meer

Adverteren bij ticketkopers van vergelijkbare events

Wij weten welke fans van Event A ook fan zijn van Event B. We weten zelfs wie voor beide een ticket heeft gekocht, en misschien ook een ticket zal kopen voor Event C. Waardevolle data voor een hyper-gerichte online campagne. Wij benaderen alleen actieve fans die ook echt tickets kopen en events bezoeken. Geen passieve ‘likers’.

Ticketmaster app

Om het ticketleven van de fan iets makkelijker te maken, hebben wij de Ticketmaster app ontwikkeld. Je ontdekt er nieuwe events, koopt gemakkelijk tickets voor jouw favoriete event en hebt altijd jouw tickets bij de hand.

Promotie over de grens

Maak gebruik van onze grote internationale database, waarbij wij de privacy en toestemming van fans waarborgen.

Jouw data is bij ons veilig

Maak je geen zorgen om het bewaren van je data: wij bewaken alles voor je, altijd met het oog op de privacy, gegeven toestemmingen en databeveiliging.

Gebruik maken van geavanceerde marketingtools?