Laat je horen met onze marketingtools

Bereik meer fans met de kracht van onze data en de nieuwste technologie. Wij willen ook dat jouw event uitverkoopt en daarom investeren we continu in slimme marketingtools waarmee we jouw doelgroep kunnen vinden.

Slimme (automatische) nieuwsbrieven

Met een intelligente CRM-tool targeten wij de juiste doelgroep voor jouw event. Zo wordt de wekelijkse nieuwsbrief verstuurd aan 1,5 miljoen ontvangers en deels gevuld met persoonlijke aanbevelingen, op basis van eerdere aankopen van de ontvanger. Maar ons systeem stuurt ook automatische nieuwsbrieven uit naar potentiële ticketkopers.

Rapportages

Hoeveel tickets heb je al verkocht en welke ticketsoorten gaan snel? Wie zijn je fans en waar kan je deze het beste bereiken? Hoe presteert je marketingcampagne? Onze rapportagetools beantwoorden deze vragen, en meer. Check de laatste inzichten via je laptop of telefoon. Exporteer rapporten als PDF of stuur ze automatisch naar je inbox en die van je collega’s .

Optimaliseer je online advertentiecampagne met een tracking pixel

Als je online adverteert wil je continu kunnen meten of je campagne een goede investering is. Met tracking pixels volg je de conversie op de voet. Zo kan je op tijd je campagne bijsturen en het meeste halen uit je marketingbudget. We ondersteunen conversiepixels voor Facebook, Twitter en het Google Marketing Platform.

Of bereik ticketkopers van vergelijkbare events
met Programmatic Advertising

Wij weten welke fans van Event A ook fan zijn van Event B. We weten zelfs wie voor beide een ticket heeft gekocht, en misschien ook een ticket zal kopen voor Event C. Waardevolle data voor een hyper-gerichte online campagne. Wij benaderen alleen actieve fans die ook echt tickets kopen en events bezoeken. Geen passieve ‘likers’.

Collega aan het woord

Een enorme database hebben is ook niet alles; je moet al die data wel kunnen segmenteren tot de juiste doelgroep! Wij gebruiken hier slimme tools voor en ook jij als organisator kan van die tools gebruik maken. Dat is wat mij betreft het allermooiste aan marketing bij Ticketmaster: we doen het samen.

Elise van Mechelen
Digital Marketeer

1,5M+

fans hebben zich ingeschreven
voor onze nieuwsbrief

1 op de 30

websitebezoekers plaatst
een order

1M+

downloads van de
Ticketmaster app

Ticketmaster app

Om het ticketleven van de fan iets makkelijker te maken, hebben wij de Ticketmaster app ontwikkeld. Je ontdekt er nieuwe events, koopt gemakkelijk tickets voor jouw favoriete event en hebt altijd jouw tickets bij de hand.

De Ticketmaster fan community

Meer dan 300 duizend fans volgen Ticketmaster op social media en lezen ons blog. We maken originele, prikkelende content en leuke, verrassende campagnes. Fans zien onze kanalen als de go-to kalender van aankomende events.

Promotie over de grens

Maak gebruik van onze grote internationale database, waarbij wij de privacy en toestemming van fans waarborgen.

Jouw data is bij ons veilig

Maak je geen zorgen om het bewaren van je data: wij bewaken alles voor je, altijd met het oog op de privacy, gegeven toestemmingen en databeveiliging.

Gebruik maken van geavanceerde marketingtools?