Melkweg Amsterdam heeft haar samenwerking met Ticketmaster als vaste ticketingpartij opnieuw verlengd. Het Amsterdamse podium gevestigd in een voormalige melkfabriek ontvangt jaarlijks in haar drie concertzalen, expositieruimte en filmzaal ruim 500.000 bezoekers.

Hoofd Marketing en Ticketing Melkweg, Bregje Wigersma: “Ticketmaster is voor ons de afgelopen jaren een zeer betrouwbare ticketingpartner gebleken, die met ons meedenkt én mee-ontwikkelt. We zijn dan ook enorm blij dat we deze samenwerking de komende jaren kunnen voortzetten.”

Ticketmaster ontwikkelt graag mee met haar klanten. Barry de Ruiter, Sr. Director Sales Ticketmaster is trots op de verlengde samenwerking: “Als je al jarenlang de vaste ticketpartner van Melkweg bent, een van de allermooiste poppodia in Nederland, is dat iets om ontzettend trots op te zijn. Wanneer deze fijne samenwerking dan ook nog eens voor meerdere jaren verlengd wordt, kunnen we daar alleen maar heel erg blij van worden. Dit vertrouwen spoort ons nog meer aan om de beste oplossingen en services op maat aan Melkweg en haar bezoekers te blijven bieden”