Vanaf nu kunnen deze fans hun tickets vanuit Mijn Account doorverkopen. Zodra de verkoper de tickets aanbiedt, worden de doorverkooptickets zichtbaar op de eventpagina naast de andere ticketsoorten die beschikbaar zijn voor een event. Op een seatmap herken je de doorverkooptickets aan het roze icoon. De nieuwe koper ziet in één oogopslag welke tickets beschikbaar zijn. 

Tickets doorverkopen is eenvoudig. Als je als fan besluit om een ticket door te verkopen, ga je naar jouw Ticketmaster-account en selecteer je ‘verkoop ticket’. Wanneer een andere fan dit doorverkoopticket koopt, maken we een nieuw ticket aan met een nieuwe barcode en wordt het originele ticket ongeldig. Gegarandeerd een geldig ticket, dus geen gedoe meer aan de toegangspoort.

Verkopers betalen geen fee om het ticket door te kunnen verkopen. Zij kunnen tickets aanbieden aan andere fans voor maximaal 20% boven de originele ticketprijs, of minder.

Doorverkoop via Ticketmaster zorgt ervoor dat je de kosten van je ticket terug kan verdienen als je niet meer kan gaan. Ook weten fans die een doorverkoopticket kopen 100% zeker dat hun ticket werkt. En jij als organisator weet daadwerkelijk wie er naar jouw event gaat.

Meer informatie? Neem contact op met jouw accountmanager binnen Ticketmaster.