We staan voor je klaar

Een toegewijd team van evenementspecialisten denkt met je mee, van de aanmelding en invoer van je evenement tot aan de vragen die ticketkopers stellen. Onze ervaring wordt daarmee ook jouw ervaring.  

Laat je helpen door ervaren professionals

Aanmelden en invoeren van je event, ontwerpen van je ticket, ontwikkelen van plattegronden of meedenken over prijssoorten. Onze evenementspecialisten kunnen de hele invulling van de ticketverkoop van jouw event samen met jou regelen.

Een vraag buiten kantooruren? Geen probleem!

Ook buiten kantooruren én in het weekend kan je ons telefonisch bereiken. Een helpdeskmedewerker zoekt samen met jou naar het antwoord op je vraag. Grote kans dat je deze persoon al kent. Het helpdeskteam bestaat uit ervaren event- en productspecialisten van het bekende Ticketmaster-team.

  Verwacht je een drukke verkoop?

  Tijdens de onsale van het event monitort een internationaal team van specialisten het hele proces. In het datacentrum kunnen wij de druk over de servers verdelen (dynamic scaling), waardoor Ticketmaster.nl altijd bereikbaar blijft voor kaartverkoop. Ons systeem kan in 1 minuut 9.000 klantentransacties verwerken.

  Klantenservice voor je bezoekers

  Ook voor jouw ticketkopers staan we klaar. Onze klantenservice draagt zorg voor een goede en snelle afhandeling van alle consumentenvragen. Fans kunnen altijd terecht op Ticketmaster.nl, waar veel vragen in de FAQ beantwoord worden, of zij kunnen contact met ons opnemen via telefoon, e-mail, social media of WhatsApp.

   Collega’s aan het woord

   Het klantcontact vind ik een van de leukste dingen. Meedenken met de organisatie, ideeën voorleggen om uiteindelijk tot de beste ticketoplossing te komen voor de klant.”

   Maartje Fennis
   Coördinator Client Services

   Trustpilot 

   Neem het niet alleen van ons aan: ook onze klanten zijn blij met onze dienstverlening. We scoren namelijk een 8,3 uit duizenden reviews.

   Meer weten over wat wij voor je kunnen doen?