Zonder onze klanten geen Ticketmaster

Per jaar verkopen we alleen al in Nederland meer dan vijf miljoen tickets voor grote eventorganisatoren, kleinere poppodia, sporttoernooien, theaters en unieke exposities.

“Ticketmaster betekent voor Ahoy: grote ervaring met onze vele verschillende evenementen, een solide systeem en een prima backoffice met ervaren professionals. Ook hun datamarketing is zeer belangrijk voor ons. Ticketing is meer dan een faciliteit, het is een marketingtool.”

Jolanda Jansen

Directeur Rotterdam Ahoy

“Ticketmaster mag Pinkpop tot één van haar meest trouwe klanten rekenen: al sinds 1995 verzorgen zij de verkoop en toegangscontrole. Het is van groot belang dat een ticketreserveringssysteem grote piekverkopen kan verwerken. Voor Pinkpop weten zij moeiteloos 100.000 tickets in 1 uur te verkopen.”

Jan Smeets

Oud-directeur, Pinkpop Festival

“Het najaar is een drukke periode in de Melkweg. Gelukkig is Ticketmaster hier op ingespeeld. Of het nu om technische ondersteuning om 01.00 uur gaat, of om een last-minute wijziging op de website. Ticketmaster staat op zo’n moment altijd voor ons klaar.”

Bregje Wigersma

Hoofd Marketing & Ticketing, Melkweg

“Premier League Darts is een van onze meest populaire shows en is vaak al binnen tien minuten uitverkocht. Ticketmaster biedt altijd een geweldige service. Ze kunnen de enorm hoge vraag aan en bieden tegelijkertijd voor en tijdens de verkoop een excellente klantenservice.”

Matthew Porter

Chief Executive, PDC

Beurs van Berlage
8Ball Music
Musis
Zullen we samenwerken?