Zelfs de beste, meest legendarische concerten, kunnen voor een bittere nasmaak zorgen. Lig je net lekker in bed, kun je niet slapen door een piep in je oren. Vaak gaat die piep naar een paar dagen wel weer weg. Gelukkig maar. Toch is de kans op (blijvende) gehoorbeschadiging groot. Hoewel er richtlijnen zijn in het aantal decibel bij concerten en op festivals, stijgt het aantal mensen in Nederland met gehoorbeschadiging. Vooral onder jongeren is dit een groeiend probleem, maar ook onder bijvoorbeeld festivalbezoekers zo blijkt uit onderzoek.

Bewezen is dat oordoppen de kans op gehoorbeschadiging aanzienlijk verminderen. Zorg daarom voor goede bescherming. Ticketmaster is een samenwerking gestart met  Alpine Hearing Protection, zodat jij nooit meer je oordoppen kan vergeten.

Alpine Hearing Protection is leverancier van verschillende innovatieve & trendy oordoppen. De Partyplug, de Partyplug Pro, de Pluggies Kids en de Alpine Muffy zijn hier te koop, en worden tijdens het bestelproces aangeboden.