Het Metropole Orkest gaat vanaf volgende week weer optreden. Onder de noemer ‘Metropole Studio Sessions’ geeft het orkest onder leiding van chef-dirigent Jules Buckley een drietal bijzondere live concerten vanuit de Metropole studio’s in Hilversum. Het publiek kan de concerten middels online streaming live bijwonen. De ticketverkoop voor deze concerten start donderdag 28 mei.

Jan Geert Vierkant, directeur Metropole Orkest: ‘’We zijn verheugd dat we het podium weer kunnen betreden en gaan spelen voor ons publiek, ook al is het nog niet met een volledige bezetting. Het Metropole Orkest is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze muziek naar het publiek te brengen. Het online live streamen van concerten maakt het mogelijk dat onze fans, wereldwijd, voor een klein bedrag live van onze muziek kunnen genieten.’’

De concerten zijn eenvoudig online te bekijken via computer, mobiele telefoon, Chromecast of Apple TV. Het Metropole Orkest werkt voor deze concerten samen met Ticketmaster en online videoplatform VIXY. De ‘Metropole Studio Sessions’ worden mede mogelijk gemaakt door BNP Paribas, hoofdsponsor van het Metropole Orkest.

Bron: Entertainment Business