In een wereld waarin digitale tickets de standaard worden, bieden onze Collector Tickets aan fans de kans om voor een bijzonder ticket te kiezen waarmee ze hun herinneringen kunnen koesteren. Uit ons onderzoek van 2017 onder meer dan 1200 Collector Ticket kopers bleek dat 82% van de respondenten heel tevreden was met zijn of haar Collector Ticket.

Het leuke aan de Collector Tickets is dat je het op kan maken in de look and feel van het event. Fans van de tentoonstelling van Harry Potter™: The Exhibition in 2017 konden zelfs uit zeven verschillende ontwerpen kiezen. Zo kon iedereen in het gezin een eigen type Collector Ticket kiezen of kon een echte fan ze alle zeven sparen!

89% van de respondenten gaf aan het Collector Ticket gedragen te hebben gedurende het event. Met de lanyard die meegeleverd wordt, kan de fan het Collector Ticket namelijk om de nek hangen. Voor onze toegangscontrole ook heel fijn, want zo kunnen de tickets nog sneller gescand worden.

Ook over de kwaliteit waren de respondenten erg tevreden: 81% gaf aan blij verrast te zijn met de kwaliteit van het pasje. De Collector Tickets zijn kleurrijk, glanzend en van de hoogste kwaliteit gemaakt. Het is een luxe product en de fan krijgt waar voor zijn geld.

Collector Ticket zijn populair onder alle genres. Van festivals tot familie evenementen en van sportevents tot tentoonstellingen. Deze evenementen ging je onder andere al voor:

Ben jij een klant van Ticketmaster en enthousiast geworden over het Collector Ticket? We sturen je graag wat voorbeelden toe. Neem contact op met jordy.bos@ticketmaster.nl of jelle.veersema@ticketmaster.nl voor meer informatie.