Welkom Dimitrie! Je bent onze nieuwe Accountmanager Sales & Client Development. Vertel eens, wat houdt jouw rol precies in?

Ik ga mij voornamelijk richten op het kennismaken met nieuwe klanten en het helpen van bestaande klanten. Dit betekent dus veel bellen, mailen en bij organisatoren op bezoek gaan die een sterke ticketingpartner nodig hebben. Van concert- en festivalorganisatoren tot voetbalclubs en comedycafés – elke organisatie die grote en kleine evenementen organiseert kan bij mij terecht om meer te horen over de talloze mogelijkheden bij Ticketmaster.

Waar kom je vandaan?

De afgelopen 12 jaar was ik werkzaam bij verschillende hotels zoals het Amstel Hotel, Hilton Schiphol, Ritz-Carlton Barcelona en Pulitzer Amsterdam. In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar hotel sales. Ik werkte samen met veel verschillende partners wereldwijd om voor hun collega’s en klanten een perfect verblijf in Amsterdam te verzorgen. Ik heb dankzij de hotellerie het geluk gehad om veel bekende sterren te mogen serveren zoals Shakira, Justin Bieber, Mary J Blige, Lady Gaga en Lionel Richie.

Waar krijg jij energie van?

Van nieuwe mensen ontmoeten en daaruit een succesvolle en langdurige samenwerking te starten. Daarnaast maak ik ook mensen graag aan het lachen onder het motto van ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. Toen ik werkzaam was in de horeca was mensen vermaken altijd mijn leidraad. Soms twijfel ik of stand-up comedy misschien niet beter bij mij past! 😉

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Als muziekliefhebber ga ik natuurlijk graag naar een concert of festival. Je kan mij ook vaak vinden in de bioscoop, de karaokebar of in het vliegtuig op weg naar een nieuwe vakantiebestemming. Ik probeer ook regelmatig te sporten en ben groot fan van Rocycle (indoor cycling) waarbij je fietst op de beat van de muziek.

Wat is je mooiste/tofste/leukste herinnering aan een evenement?

Mijn allereerst concert was van de Red Hot Chili Peppers in het Goffertpark in Nijmegen, 2007. Als kind was ik al groot fan van de Peppers. Ik droeg na het concert bijna iedere dag een RHCP t-shirt naar school totdat deze echt tè klein werd en langzaam veranderde in een tanktop. Máár mijn eerste keer in de Ziggo Dome tijdens het concert van Justin Timberlake zal ik ook nooit vergeten – fantastisch was dat!

Samen met Dimitrie zijn er nog twee collega’s gestart op de Sales-afdeling: Patricia van Rijn (Accountmanager Sales & Client Development) en Stacey Lansbergen (Sales Support).