Poppodium 013 Tilburg heeft opnieuw gekozen voor Ticketmaster als partner voor de ticketverkoop. Het grootste poppodium van Nederland heeft in haar twee zalen plek voor 3000 en 700 bezoekers.

De samenwerking tussen 013 en Ticketmaster loopt al sinds 2010 en is zojuist verlengd. Managing Director 013 Frens Frijns meldt hierover: “Ticketmaster is al jaren een betrouwbare partner voor 013. Van lastige vraagstukken tot de mooiste evenementen: we vinden elkaar altijd. Vanuit die kloppende basis groeien en verbeteren we continue. We zijn dan ook enorm blij én trots dat we de komende jaren samen verder mogen bouwen aan de beste ervaring voor onze bezoekers.”

Ticketmaster heeft een groot bereik in de (pop-)muziek en koestert de samenwerking met 013 zeer. “We verkopen tickets voor de kleinste en grootste spelers in het Nederlandse circuit. We zien dat 013 hier echt een sleutelfunctie in heeft als grootste poppodium van het land. Wij zijn bijzonder trots allemaal dat we de reeds jarenlange samenwerking weer voor een lange poos hebben mogen verlengen.” Aldus Barry de Ruiter, Sr. Director Sales Ticketmaster.

Poppodium 013 is ontstaan vanuit één van de eerste echte poppodia in Nederland en biedt een podium aan zowel opkomend talent als internationale grootheden. Jaarlijks organiseert 013 zo’n 300 shows voor gemiddeld 300.000 bezoekers per jaar.