Welkom Patricia! Je bent onze nieuwe Accountmanager Sales & Client Development. Vertel eens, wat houdt jouw rol precies in?

Goed luisteren en gebruik maken van m’n vlotte babbel! Puur op omschrijving is het “het managen van accounts (klanten)” maar er komt meer bij kijken. In een notendop heb ik veel contact met de (mogelijke) klant om samen zo veel mogelijk tickets te verkopen voor een evenement. Maar ook deze omschrijving is eigenlijk te kort door de bocht. Daarom hou ik het maar op gebruik maken van mijn vlotte babbel 😊  

Waar kom je vandaan?

Ik heb jarenlang in de financiële wereld gewerkt. Ik ben begonnen bij een grote bank en heb daar alle facetten van klantcontact doorlopen tot aan de functie ‘junior financieel adviseur’. Vervolgens heb ik gewerkt voor een volmachtkantoor voor verzekeringsmaatschappijen met de focus op service en toen de overstap gemaakt naar de daadwerkelijke commercie, oftewel adviseur schadeverzekeringen. Mooie, leerzame jaren maar de uitdaging om in de levendige live-entertainment industrie te werken grijp ik met beide handen aan. Deze branche sluit namelijk zo naadloos aan op mijn persoonlijkheid.

Wat is je indruk tot nu toe?

De eerste dagen dat ik hier binnen stapte merkte ik gelijk de energie op de vloer. Het straalt betrokkenheid, samenwerking en power uit. Heerlijk! Collega’s hebben veel voor elkaar over, zijn welwillend om te helpen en ook bereid om zoveel mogelijk info te geven zodat jij je job goed kan uitvoeren. Er is nogal wat gebeurd in de evenementenbusiness de laatste jaren door de coronamaatregelen, maar Ticketmaster pakt het positief op en kijkt goed naar de mogelijkheden. Ik hou daarvan! Waar een deur dicht gaat, opent altijd een andere deur.

Waar zie jij de kansen in je nieuwe functie?

Nederland is na twee jaar corona wel toe aan gekkigheid denk ik. Ondanks dat we een nuchter volk zijn, missen we het sociale aspect om met elkaar plezier te maken. Ik was laatst bij ADE en iedereen liep rond met een smile. Blij dat ‘we weer even mochten’. Na regen komt zonneschijn en dan is er natuurlijk voor mij de rol om Ticketmaster te laten aansluiten. Ticketmaster heeft een gigantisch publieksbereik in binnen- en buitenland en bovendien op alle grote socials aanwezig. Hoe mooi is het als je je tickets voor je evenement via dit grote platform kan aanbieden!   

Wat doe je het liefst in je vrije tijd

Ik ga graag op pad. Op een (verre) reis of naar een evenement… Ik reis graag naar Amerika en Zuid-Afrika, maar ik zit net zo graag op de camping. Ieder jaar is Lowlands vaste prik en ik probeer ook jaarlijks een ADE mee te pakken. Het volgende concert in de planning is Nothing But Thieves. Daarnaast kickboks ik drie keer in de week of rommel ik aan mijn koivijver.

Wat is je tofste herinnering aan een evenement?

Oef, ik ben een echte feestbeest (geweest) dus ik heb al best veel beleefd en ik heb een hele brede (muziek)interesse. Ouderwetse housefeesten in Ahoy of underground Thunderdome parties in mijn twintiger jaren. Maar ook grote concerten van Madonna, The Police of Alanis Morisette. Maar wat mij altijd bijblijft is mijn grote held Phil Collins in Goffertpark Nijmegen een jaar of twee geleden. Ik heb toen echt een traantje weggepinkt toen hij het podium op kwam. Als ik met iemand een handje zou willen schudden, is het Philly wel!

Samen met Patricia zijn er nog twee collega’s gestart op de Sales-afdeling: Dimitrie van Leeuwen (Accountmanager Sales & Client Development) en Stacey Lansbergen (Sales Support)