Ze duiken steeds meer op in ons straatbeeld, soms verplicht en soms vrijwillig: mondkapjes. Voorlopig zijn ze alleen in het openbaar vervoer verplicht, maar wij vroegen onze Instagram-fans wat zij vinden van mondkapjes bij evenementen. Voelen ze zich veiliger met een mondkapje, en zouden ze er één van het evenement willen kopen?

Van de ondervraagde groep gaf 43% aan dat ze zich veiliger zouden voelen bij het bezoeken van een evenement als iedereen een mondkapje zou dragen. Het merendeel ziet dat dus liever niet. Als ze toch noodzakelijk worden, koopt 75% van de ondervraagden hun mondkapjes liever vooraf – en dus niet pas op locatie. 53% zou deze ook willen meebestellen als upsell bij tickets.

We vroegen fans ook in wat voor mondkapjes ze interesse hebben. 73% van de ondervraagden liet weten dat ze een mondkapje met bedrukking van hun favoriete artiest of event zou willen bestellen, tegenover 27% die het liever neutraal houdt. Bovendien zou 57% dit branded mondkapje ook buiten evenementen dragen. 84% van de ondervraagden zou eerder een branded mondkapje kopen als een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat.

Mondkapjes aanbieden als upsell bij je tickets? Vraag ons salesteam naar de mogelijkheden.